Yılan Yağı Kullananlar

Yılan Yağı, saç – cilt için önemli faydaları bulunan doğal bir yağ olup son yıllarda saç – sakal çıkartıcı özellikleri ile sıklıkla tercih edilmektedir. Yılan Yağı kullananlar saçların hızlı, dolgun ve eşit oranda çıkmasını destekleyebilirler. Aynı zamanda sakal ve bıyık içinde kullanılmaktadır. Diğer yararları ve kullanılışı aşağıda yer almaktadır. Omega 3 yağ asitleri içermektedir. Saçların yoğun besin değerlerinin almasına yardımcı olur. Saç yenilenmesi ve hızla büyümesinde etkili bir doğal yağdır. Saçların nemlendirilmesinde etkilidir.

Fiyatı:

  • 8 TL’den başlayan fiyatlarla.

Çeşitleri:

Satılan markalardan bazıları fiyatları ile birlikte aşağıya yazılmıştır.

  • Tala Yılan Yağ 12 TL
  • Maia Yılan Yağ 50 ml 15,90 TL
  • Valensey Yılan Yağlı Saç Bakım Yağı %100 Doğal 100 ml 19,50 TL
  • Herbital Yılan Saç Bakım Yağı 50 cc 24,90 TL
  • Black Marble Kara Yılan Yağlı Saç Sakal Serumu 28,05 TL
  • Arelya Hair Care Oil Saç Bakım Yağı 50 ml 14,90 TL
  • Kyonsey Yılan Yağ 20 ml 11,90 TL
  • Any Klaen Yılan Yağlı Saç Bakım Yağı 250 ml 25 TL
  • Eko Acete De Culebra Snake Oil
  • RoughNEck Premium Beard Snake Oil
  • Cobra Snake Oil

Yılan Yağı Özellikleri, Faydaları:

  • Saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olarak yeni saç teli çıkışını destekler.
  • Su yılanı, Kara yılan, Kobra yılanı gibi üretim çeşitleri mevcuttur.
  • Doğal ağrı kesici özelliklere sahiptir. Cilt yüzeyine sürülerek ağrının kesilmesinde de kullanılabilmektedir.
  • Saç renginin koyulaştırılması, gürleştirilmesi ve zayıf tellerin kalınlaşarak çıkışını hızlandırmaktadır.
  • Kimyasal barındırmayan doğal yağlardır.
  • İltihap sökücü özelliklere sahip olup deri enfeksiyonları ve saç derisi problemlerinin giderilmesi – önlenmesinde sıklıkla tercih edilmektedir.
  • Alzheimer gibi hafıza sorunlarının olası risklerini azaltmada etkilidir.
  • Kan yapısının inceltilmesinde kullanılabilmektedir.
  • Saç, sakal, bıyık çıkışı, gürleştirilmesi ve hızlı uzamasını destekleyen özellikleri ile kozmetik sektöründe kullanılmaya başlanmıştır.
  • Egzama hastalığının tedavisinde veya tedavisine ek olarak kullanılabilmektedir.
  • Saçların aktif olarak beslenmesine yardımcı olarak yaşlılık etkileri ile mücadele eder. Bölgesel veya tamamen kelliğin giderilmesi, köseliğin önlenmesi ve giderilmesinde tercih edilmektedir.
  • Hızlı uzatıcı özellikleri ile ön plana çıkmaktadır.
  • Saçın nem dengesini tek başına sağlayabilmektedir. Zayıf saçların kuvvetlendirilmesinde aktif rol alır.
  • Diğer saç bakım yağları ile karıştırılarak da kullanılabilmektedir.
  • Kepeğin önlenmesine yardımcı olur.
  • Sakal pullanmasını giderir.

Kullanımı:

  • Haftada bir – iki defa temiz cilt – saça masaj yapılarak yedirilir. On dakika bekletildikten sonra yıkanır.

NOT:

  • Bu tür ürünleri kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Doğal bir yağdır. Tek başına hastalıkları tedavi edici olarak kullanılmaz.

Diğer doğal ürünlerin tamamını görmek için aşağıdaki sayfamıza bakınız.

Abone Olun
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm Yorumları Gör